You don't know you're beautiful

Hello! Igår och idag har vi demokratidagar på skolan, vilket innebär...tja vad innebär det egentligen? att man ska tänka demokratiskt helt enkelt! Så idag lyssnade vi på en man som hette Benny som hade suttit i auschwitz under hitlers tid. Det han pratade om var intressant att lyssna på, dock tyckte jag att det blev lite segt och utdraget, han hade kunnat korta ner talet lite. Vi satt och lyssnade i typ 1 timma och 40 min, och jag var verkligen skittrött imorse, så jag bara kände att jag typ höll på att somna, och det hade ju kanske inte varit så passande just då :) iaf, efteråt hade vi vanliga lektioner igen, fast NO:n var inställd så vi satt ute i solen. Det har varit riktigt härligt väder nu de senaste dagarna, idag var det dock rätt så blåsigt! Trots det åt jag min första glass detta året:) det blev en magnum strawberry white, mumsigt värre! Btw, min italienskalärare fick typ dampanfall på mig idag igen haha ovanligt...en annan sak jag måste berätta är betydligt kuligare! I förrgår bestämde sig nämligen jag, emma, sandra, johanna, selma och issa att vi skulle gå ut på taket innan mattelektionen började. En annan lärare som var i klassrummet innan våran lektion skulle börja släppte in oss innan Kristian (min lärare) hade kommit. Så vi öppnade fönstret och gick ut!! HAHA det va askul, men vi var inte ute så länge, för det visade sig att våran sv/eng lärare Anna hade sett oss...:P men det gjorde inget, vi hade skitkul ändå!;) man måste faktiskt få göra något galet innan man går ut nian!! Att gå ut på taket är bara en sån sak som man MÅSTE göra innan man slutar skälltorp...så nu kan vi bocka av det också. CHECK. ;)

Zumba blev det med tomlinsorna förut, det va ganska kul, men jag är som sagt riktigt trött idag, så kände mig inte riktigt jättetaggad. men men, ibland är man på träningshumör - ibland inte. Det var roligast efteråt iaf, haha ;D det bästa idag var att jag köpte två tidningar med 1D-posters - en på Zayn och en på Niall <3 <3 i'm deeeead!!!!<3<3<3

Efter musiklektionen igår stannade jag, leila, åsa, johanna, sandra & nicole kvar och sjöng och hade på hög musik o så, det va askul!!! Vi sjöng massa 1D-låtar och leila spelade på gitarren också. Hon kan One Thing på gitarren, men ska lära sig några till, så ska vi sjunga på nästa onsdag igen om vi får :)) I slutet var det bara jag, leila & åsa kvar och då satte vi på WMYB på högsta volym och sjöng allt vad vi kunde i mikrofonerna, så det kom massa balettisar utanför och hoppade och dansade haha och sen kom min lärare Anna, för det visade sig att det hade hörts ända upp till personalrummet HAHA! Bäst är vii ;) pluss att alla sjunger såsåså bra!

image description

image description

image description

image description

image description

image description

Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Glöm mig inte?

Din mail: (kommer ej synas)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0