Directionersträff i göteborg!

Vi är några tjejer som ÄLSKAR One direction och vi hade tänkt att ha en "liten" träff i Göteborg vid Gustav Adolfs torg. Detta gör vi för att få killarna till Sverige/Göteborg.

Vi träffas klockan 12 på söndagen den 11/3 och snackar lite, tar massa kort, sjunger och filmar så att vi sedan skickar videon till killarna på twitter och kanske även lägger ut den på deras sida på facebook och eventuellt youtube. Ta med er allt ni har med 1D, gör stora skyltar och plakat och plugga in låttexterna så dom sitter!! 

Det här är våran dag och vi hoppas på att så många som möjligt kommer. För att detta ska lyckas så sprid till alla era vänner och skicka vidare detta till alla på facebook!

(Vi har inte högtalare till musiken så om det är någon som har några RIKTIGT bra med HÖGT ljud så att alla kan höra och så att man även kan höra musiken i videon så ta med dom! Och skriv en kommentar på evenemanget om du har det så vi vet).

OBS! Vi vill bara meddela alla direction-tokiga fans att detta bara är en helt vanlig träff som vi själva arrangerat, bara för att visa killarna hur mycket vi i göteborg älskar dem, men också för att få chansen att träffa andra directioners från olika ställen!:) Vi ansvarar inte för stor musikanläggning eller annat arrangemang, utan ser detta som en enormt kul grej helt enkelt! har ni bra högtalare så tveka inte på att ta med dem!! Har ni övriga frågor är det bara att kontakta mig här på bloggen, eller via facebook.

Om ni är ett STORT fan av One Direction och bara ÄLSKAR killarna och vill att de ska komma till Sverige, och även andra ställen än Stockholm, då är det hit ni ska på söndag! Ta alltså med er ALLT ni har med 1D, gör stora snygga plakat och skyltar och öva på låtarna så att ni kan dom!! Göteborg får se upp, för detta är våran dag! Vi ska göra allt för att visa killarna hur mycket vi i Sverige älskar dom och det gör vi bäst tillsammans! ♥ Ju fler vi blir, desto roligare blir det. Bjud alltså in alla era vänner på facebook, sprid det på twitter, instagram, era bloggar osv osv. Vi kommer att filma med systemkamera och även ta en massa kort, som vi sen planerar att skicka till killarna på twitter och facebook. Eventuellt även lägga ut videon på youtube. Äger ni en stor bergssprängare, bra högtalare eller liknande SÅ TA MED ER DEN! Musiken är det viktigaste!;)

Vi hoppas att så många som möjligt kommer att dyka upp prick klockan 12.00 vid Gustav Adolfs Torg i Göteborg och att alla är redo för göteborgs största 1D-träff någonsin!! Let's do this!!!!

Gå in på länken nedanför för att komma till evenemanget på facebook:

http://www.facebook.com/pages/In-a-relationship-with-One-Direction/140534609395811?sk=wall#!/events/124425344351370/

massa kramar xx / Melissa, Sandra, Johanna, Jennifer, Linnéa, Emma & Vilde ♥


Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Glöm mig inte?

Din mail: (kommer ej synas)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0