You've got that one thing

Hello guys!

Denna helgen har jag spenderat med min bästa vän Nathalie i Tranås! Det var jättelänge sen vi träffades, och det finns inga ord att beskriva hur kul det var att träffas igen!!♥ Vi åkte dit i fredags och sen kom vi hem idag, i eftermiddags. Hade mycket hellre haft lov en vecka till och stannat där haha, för vi hade så himla kul.♥ Vi kollade bla på en skräckfilm från typ 80-talet eller nått haha och filmen Monte Carlo med Leighton Meester och Selena Gomez - den va riktigt bra! och superhunken Pierre boulanger gjorde ju oss knäsvaga haha! ♥ men vi ska träffas snart igen, det får inte gå så lång tid emellan som förra gången-absolut inte! Lots of love to you, Natha!♥ Bäst som hon är, fick jag en uuuuuursöt plansch på mitt favvoband One direction!!♥ Aaaaah är jätteglaad! Ni ska se hennes rum, det är helt fullllllt med Jonas Brothers-planscher haha! Hon är deras största fan, det kan jag lova er!;) (precis som jag är av 1D & GG) ;D ♥ ♥ På hemvägen lyssnade jag på 1D hela tiden haha om och om igen...är helt besatt av deras senaste låtar Up all night & One thing ♥ ♥ !
Just nu kollar jag på Big Brother, har bestämt mig för att följa det denna säsongen. Har varit dålig på det innan, men det är rätt så kul faktiskt. Paow är där idag, lägg märke till att hon är ganska ful i verkligheten, annars tycker jag hon är jättesöt!

Imorgon börjar skolan igen, seegt men det är bara att bita ihop! MRL och Zumba står på schemat denna vecka också woho!!:)

Ha de götttt:)

PS. (Vi tog typ 1000000 bilder klockan halv 4 på natten hahaha men jag lägger upp dem några i taget emellanåt!)


Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Glöm mig inte?

Din mail: (kommer ej synas)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0