1. en bild på mig + 10 fakta om mig!1. Innan jag går och lägger mig på kvällen kollar jag alltid om ytterdörren är låst, frågar mamma om det e larmat, kollar om kylskåpet är stängt och om min mobil är laddad.

2. Jag älskar att läsa böcker, fastnar jag för en tar jag med mig den vart jag än går, även till toan höhö.

3. Min dröm är att en dag flytta till New York och bo på Manhattans Upper East Side.

4. Jag har dansat enda sen jag var liten, började när jag var typ 7 år och har varit med i flera tillställningar/shower som Gothia Cup Invigningar osv. Jag har även tagit professionella modellbilder & gått modevisning i Allum.

5. Jag hatar egentligen skräckfilmer, fast jag är ändå för nyfiken för att låta bli att kolla på dem! De värsta skräckfilmerna jag har sett är The Ring & House of Wax.

6. Innan jag somnar tänker jag alltid på en viss person. hemligt.

7. Jag är enooormt Gossip Girl-beroende, har alla GG-boxar, alla bilder, copy-outfits, citat ALLT som man kan hitta på internet osv! Jag håller på o läser alla GG-böckerna, just nu har jag läst 6 st av 12 st. Jag driver även en Gossip Girl-blogg utöver denna, www.youknowyoulovemexoxo.devote.se Gossip Girl har gjort mig till den jag e idag ! Både med mode, självkänsla osv osv.

8. Jag hade dött för en kille som Chuck Bass och hade han kommit till Sverige hade jag nog svimmat av bara tanken att få träffa honom ! ♥ Ja jag är kär . men inte bara i Chuck...

9. Jag älskar min klass, även om alla inte har jättebra kontakt med alla så har vi ändå en underbar stämning i 9G. Jag kommer sakna er enormt mkt när vi börjar på gymnasiet - men jag hoppas att vi kan hålla kontakten ändå ! ♥

10. Jag pluggar mycket för att få bra betyg. för att kunna komma in på det gymnasiet som jag vill. för att få en bra framtid. ett bra jobb. inte för att det alltid är speciellt kul. men det är värt det. belive me. det är så jäkla värt det !


Kommentarer
Postat av: Cornelia

Jag gillar också Gossip girl och chuck bass

( Ed wastwick) Han är så snygg!! Vill också träffa honom ♥

2011-11-25 @ 22:33:07
URL: http://oneworldforever.blogg.se/

Kommentera här:

Ditt namn:
Glöm mig inte?

Din mail: (kommer ej synas)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0